خرید و نصب و تجهیز آزمایشگاههی دانشکده فنی و مهندسی فردوس

۲۴ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۰:۵۴ کد : ۴۴۹۱ اخبار دانشکده

معاون آموزشی دانشکده فنی فردوس از تجهیز آزمایشگاههای گروه برق این  دانشکده خبر داد .

معاون آموزشی دانشکده فنی فردوس از تجهیز آزمایشگاههای گروه برق دانشکده خبر داد .همچنین ایشان اظهار داشتند در راستای تصمیم شواری آموزشی دانشکده در خرداد 98 که مقرر گردید امکانات آزمایشگاههای دانشکده باز بینی و در صورت نیاز تجهیز شوند. دو  آزمایشگاه مدارهای مخابراتی ودیجیتال با اعتبار بالغ بر 900 میلیون ریال تجهیز شدند . همچنین دکتر واحدی پور اعلام کرد تا هفته آینده تجهیزات خریداری شده برای آزمایشگاه جدید  bms (مدیریت انرژی ساختمان) نیز نصب و این آزمایشگاه نیز به اعتبار  حدود 600 میلیون ریالی راه اندازی می شود . آزمایشگاه bms زیر ساخت لازم را جهت فعالیت پوهشی اساتید و دانشجویان فراهم خواهد گردید. ظرفیت این آزمایشگاه برای برگزاری دوره آموزشی برای علاقه مندان غیر دانشجو و نیز فرصتی برای جذب و انجام پروژه های مرتبط و بستری برای ارتباط دانشکده با صنعت خواهد بود.

کلید واژه ها: دانشکده فنی فردوس