برگزاری اولین جلسه دفاع دانشجوی کارشناسی ارشد رشته زیست فناوری صنعت و محیط زیست گروه محیط زیست دانشکده منابع طبیعی محیط زیست

۰۷ تیر ۱۴۰۱ | ۰۷:۳۹ کد : ۱۹۲۷۵ اخبار دانشکده

جلسه دفاع اولین دانشجوی کارشناسی ارشد رشته جدید زیست فناوری صنعت و محیط زیست روز دوشنبه 1401/4/6 در محل دانشکده برگزار گردید.

نازنین فحول دانشجوی کارشناسی ارشد زیست فناوری صنعت و محیط زیست تحت راهنمایی جناب آقای دکتر محمد حسین صیادی دانشیار گروه محیط زیست و مشاوره جناب آقای دکتر محمد رضا رضایی دانشیار گروه محیط زیست و داوری جناب آقای دکتر محمود حاجیانی و جناب آقای دکتر محمود مشگانی اعضای هیات علمی گروه محیط زیست و با حضور سرکار خانم دکتر یوسفی مدیر گروه و نماینده تحصیلات تکمیلی به عنوان اولین دانشجوی کارشناسی ارشد رشته زیست فناوری صنعت و محیط زیست، دانشکده منابع طبیعی و محیط زیست از پایان نامه خود تحت عنوان" بهینه سازی تولید هیدروژن زیستی بر پایه نانو مواد طی فرآیند تخمیر در کارخانجات لبنی" دفاع نمود. هدف از پایان نامه ایشان استفاده از لجن فعال و پساب صنایع لبنی به عنوان خوراک جهت تولید هیدروژن زیستی به عنوان سوخت می باشد. چاپ دو مقاله همایشی و یک مقاله Isi  از نتایج تحقیق ایشان بوده است. یادگیری روش های متنوع کار با میکروارگانیسم ها انجام آزمایشات تخمیر در تاریکی، آشنایی و یادگیری روش های آنالیز نانو مواد و تولید سوختهای تجدید پذیر و پاک، حاصل تلاش دو ساله ایشان بوده است.