برگزاری نشست هم اندیشی با عنوان بررسی علل سیلاب های اخیر کشور

۰۹ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۰۷:۳۰ کد : ۲۸۸۶ اخبار دانشکده

نشست  بررسی علل سیلاب های اخیر در ساعت 10 صبح روز یکشنبه مورخه 1398/2/8 در محل سالن آمفی تئاتر دانشکده کشاورزی امیرآباد، به میزبانی دانشکده منابع طبیعی و محیط زیست و همکاری معاونت فرهنگی دانشگاه و انجمن علمی آبخیزداری ایران و سیستم های سطوح آبگیر باران ایران تشکیل گردید. در این نشست از کارشناسان بخشهای مختلف اجرایی دعوت بعمل آمده بود،که کارشناسان محترم آب و فاضلاب ، شهرداری و سازمان آب منطقه ای در این نشست حضور پیدا کرده بودند. پس از قرائت قرآن و سرود جمهوری اسلامی ایران  ابتدا سرکار خانم دکتر قلاسی مود مسئول پژوهشی دانشکده منابع طبیعی  و محیط زیست با خیر مقدم به حاضرین (اساتید ، کارشناسان و دانشجویان )دلیل تشکیل این جلسه را یادآور گردید.سپس دکتر سید محمد تاجبخش مرجعیت علمی دانشگاه را در مطالبات اجتماعی و بررسی مشکلات ناشی از سیلابهای اخیر بیان نمود.دکتر علی شهیدی به تحلیل سیلابهای اخیر پرداخت و در انتها آقایان دکتر خاشعی و دکتر پور رضا از گروه مهندسی آب و آقای مهندس سالاری از اداره آب  وفاضلاب خراسان جنوبی به ایراد نظرات در این خصوص پرداختند.