جلسه بنیاد حامیان دانشگاه بیرجند در مشهد مقدس برگزار شد

جلسه بنیاد حامیان دانشگاه بیرجند با حضور جمعی از بیرجندی های مقیم مشهد روز پنج شنبه ۱۳ تیر۹۸ در سالن جلسات سازمان میراث فرهنگی و گردشگری خراسان برگزار شد.
جلسه بنیاد حامیان دانشگاه بیرجند در مشهد مقدس برگزار شد

جلسه بنیاد حامیان دانشگاه بیرجند با حضور جمعی از بیرجندی‌های مقیم مشهد روز پنج شنبه ۱۳ تیر ۹۸ در سالن جلسات سازمان میراث فرهنگی و گردشگری استان خراسان رضوی با حضور آقایان: دکتر خامسان (رئیس دانشگاه بیرجند)، دکتر فرزین (مدیر روابط‌عمومی دانشگاه)، دکتر ناصح (مدیر‌عامل بنیاد حامیان دانشگاه)، دکتر نوربخش (رئیس هیأت‌امنای بنیاد)، مهندس زینلی (رئیس هیأت‌مدیره بنیاد)، دکتر زمانی و حاج آقا فلاحی (اعضای هیأت‌مدیره بنیاد) و نیز. خیّرین. و. بیرجندی‌های مقیم مشهد. برگزار شد.
در این نشست برنامه‌ها، اهداف و پروژه‌های تکمیل شده و در حال اجرای بنیاد حامیان برشمرده شد.
جهت جذب خیّرین در این نشست، معرفی دانشگاه بیرجند و بیان روش‌های همکاری در پروژه‌های دانشگاه از مواردی بود که ارائه شد.