آغاز بهره‌برداری و عملیات اجرایی دو پروژه عمرانی بنیاد حامیان دانشگاه بیرجند باحضور قائم مقام وزیر علوم، در دانشگاه بیرجند

با حضور قائم مقام وزیر علوم، استاندار خراسان جنوبی، نماینده مردم بیرجند، درمیان و خوسف در مجلس شورای اسلامی، رئیس دانشگاه بیرجند و تنی چند از مسئولان روز چهارشنبه ۲۵ دی ماه ۱۳۹۸، دو پروژه عمرانی بنیاد حامیان دانشگاه بیرجند افتتاح و کلنگ زنی شد.

با حضور دکتر عبدالرضا باقری (قائم مقام وزیر علوم)، دکتر شهاب کسکه (معاون مرکز در امور هیأت‌های امنا)، محمدصادق معتمدیان (استاندار خراسان جنوبی) و حجه الاسلام محمدباقر عبادی (نماینده مردم بیرجند، خوسف و درمیان)، دکتر احمد خامسان (رئیس دانشگاه بیرجند) و تنی چند از مسئولان و مدیران و اعضای بنیاد حامیان در روز چهارشنبه ۲۵ دی ماه ۱۳۹۸، پروژه¬های عمرانی خیّرساز مجموعه کارگاه های مهارت آموزی، اشتغال و کارآفرینی دکتر اسدا… زنگویی، بهره¬برداری و آزمایشگاه مرجع با همیاری بانک تجارت کلنگ زنی شد.

مجموعه کارگاهی مهارت آموزی دکتر اسدا… زنگویی با زیر بنای ۱۸۰ متر مربع با اعتباری بالغ بر ۳,۶۰۰ میلیون ریال از محل کمک های دکتر زنگویی (عضو هیأت علمیِ پیشکسوت دانشگاه بیرجند) و درآمدهای اختصاصی دانشگاه به بهره برداری رسید.
در این مراسم دکتر باقری به همراه استاندار خراسان جنوبی و نماینده مردم بیرجند، خوسف و درمیان از ۵ کارگاه کنترل و ابزار دقیق، کارگاه الکترونیک، کارگاه نرم افزار، کارگاه تراش سنگ های زینتی، کارگاه فناوری انرژی های نو و تجدید پذیر بازدید نمودند. این مجموعه کارگاهی با همکاری اداره کل فنی و حرفه‌ای و دانشگاه بیرجند تجهیز و راه‌اندازی شده است.
همچنین عملیات اجرایی ساخت و احداث آزمایشگاه مرجع با زیربنای ۳ هزار متر مربع با اعتبار ۱۰۰ میلیارد ریال که تاکنون ۲۰ میلیارد ریال آن با مشارکت بانک تجارت و از محل درآمدهای استانی اختصاص یافته، آغاز شد.