اهم مصوبات اخیر شورای تحصیلات تکمیلی

افزایش مهلت در نظر گرفتن نمره تشویقی فعالیت‌های پژوهشی مستخرج از پایان نامه / رساله

۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۰۹:۱۹ کد : ۳۳۳۸ اطلاعیه

طبق مصوبه شورای تحصیلات تکمیلی مورخ 97/11/9 مقرر شد مهلت در نظر گرفتن نمره تشویقی فعالیت های پژوهشی مستخرج از پایان نامه / رساله، برای دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری به شش ماه پس از تاریخ دفاع افزایش یابد. با این وجود فرصت اصلاحات پایان نامه / رساله برای دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری طبق مصوبات پیشین به ترتیب یک و دو ماه خواهد بود. بدیهی است به هر حال، امکان تغییر نمره دانشجویان و اعمال نمرات تشویقی پس از تسویه حساب با دانشگاه وجود نخواهد داشت. همچنین مقرر شد برای دانشجویان ورودی 98 و پس از آن، این مهلت شش ماهه برای اخذ نمره تشویقی فعالیتهای پژوهشی، صرفا برای چاپ یا پذیرش قطعی مقالات علمی پژوهشی با نمایه بین المللی ( ISI , ISC , Scopus) منظور گردد.

آخرین ویرایش۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۸