نمایشگاه دستاوردهای اجرایی دانشگاه‌ها و پارک‌های علم و فناوری در حوزه مدیریت سبز

به گزارش ایسنا، دکتر محمدتقی نظرپور معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم، از برگزاری سومین نمایشگاه «دستاوردهای اجرایی دانشگاه‌ها، مؤسسات آموزشی و پژوهشی و پارک‌های علم و فناوری در حوزه مدیریت سبز» در آبان ماه امسال در سازمان برنامه و بودجه کشور خبر داد.

دکتر نظرپور در این خصوص اظهار کرد: نمایشگاه «دستاوردهای اجرایی دانشگاه‌ها، مؤسسات آموزشی و پژوهشی و پارک‌های علم و فناوری در حوزه مدیریت سبز» با توجه به اهمیت مطالعه و شناخت وضع موجود، آموزش و گسترش آگاهی‌های جامعه هدف، تهیه بانک اطلاعات مصارف حامل‌های انرژی و آب، نظارت بر حسن اجرا و نگهداری پیشگیرانه و... در ساختمان‌های دانشگاه‌ها می‌تواند ما را در پیشبرد اهداف «مدیریت سبز» یاری دهد.

وی افزود: در نمایشگاه حاضر به ارائه مقادیر صرفه‌جویی دانشگاه‌ها و مقایسه آن با شاخص‌های حوزه‌های مختلف مدیریت سبز نظیر انرژی‌های تجدید پذیر، مدیریت پسماند، مدیریت انرژی، مدیریت آب و پساب، مدیریت فضای سبز و... پرداخته خواهد شد.