برگزاری کارگاه آموزشی نقش توانبخشی در ارتقاء سطح سلامت و بهبود کیفیت زندگی کارکنان

۰۳ آذر ۱۴۰۰ | ۱۲:۲۹ کد : ۱۵۷۲۶ اخبار

اداره بهداشت و درمان با همکاری مدیریت برنامه، بودجه و تحول اداری دانشگاه، 2 آذر ماه 1400 به مناسب هفته خود مراقبتی، کارگاه آموزشی" نقش توانبخشی در ارتقاء سطح سلامت و بهبود کیفیت زندگی کارکنان" را در سامانه وبینار دانشگاه برگزار نمود. در این برنامه آموزشی که با استقبال 152 نفر از همکاران همراه بود، مهندس مریم پرتوی فر کارشناس ارشد ارتوپدی فنی  از دانشگاه تهران، در خصوص اصول توانبخشی، انواع توانبخشی، تعریف معلولیت و انواع آن، معرفی رشته های مرتبط با توانبخشی و نقش آنها در توانمند سازی افراد مطالبی بیان کرد و به سوالات شرکت کنندگان در این موارد پاسخ داده شد. وی در ادامه با ذکر این نکته که پاها از مهم ترین اعضای حرکتی هستند بیان داشت،  با شناسایی نقاط فشار در کف پا و ساخت کفی طبی تا حد زیادی می توان اختلالات ساختاری  کف پا را اصلاح و همچنین از عوارضی که بخصوص در پای افراد دیابتی به دلیل نداشتن حس در نقاط فشارایجاد می شود پیشگیری نمود.

شایان ذکر است اداره بهداشت و درمان با هدف ارتقاء سلامت جسم کارکنان و پیشگیری از عوارض مربوط به اختلال ساختار کف پا مصمم است در مجموعه درمانگاه امکانات اسکن کف پا را فراهم نماید و مقدمات کار با حمایت های دکتر موسوی معاون محترم دانشجویی در حال تهیه و اجراست.

آخرین ویرایش۰۳ آذر ۱۴۰۰