بازتاب خبری افتتاح کلینیک ماساژ درمانی در اداره بهداشت و درمان دانشگاه بیرجند در خبرگزاری دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان وزارت عتف

با حضور دکتر نعیمی مدیر کل دفتر مشاوره، سلامت و سبک زندگی سازمان امور دانشجویان کلینیک ماساژدرمانی درمانگاه فرهیختگان دانشگاه بیرجند افتتاح گردید.کلینیک ماساژ درمانی اداره بهداشت و درمان با حضور دکتر ابراهیم نعیمی مدیر کل دفتر مشاوره، سلامت و سبک زندگی سازمان امور دانشجویان، دکتر لامعی ریاست دانشگاه و دکتر موسوی معاون دانشجویی چهارشنبه 25 آبان 1401 افتتاح گردید.این واحد در دو بخش خواهران و برادران با هدف ارتقاء سلامت جسم دانشگاهیان آماده ارائه خدمات متنوعی، به منظور کاهش درد و فشار خون، کاهش استرس و اضطراب، تقویت سیستم ایمنی بدن، افزایش انعطاف پذیری،آرامش بخشی، کاهش سموم و تنش بدنی و... می باشد.در ادامه این جلسه دکتر نعیمی ضمن قدردانی از زحمات همکاران اداره بهداشت و درمان که با حداقل نیرو  فعالیت­ های گسترده و متنوعی انجام داده اند، خاطر نشان کرد امکانات، تجهیزات و خدمات این مجموعه در بین دانشگاه­ های وزارت عتف درکل کشور بی­ نظیر و منحصر به فرد است. در حاشیه این جلسه، دکتر نعیمی ضمن بازدید از مرکز بهداشت و درمان این دانشگاه ،دیدار و گفتگوی صمیمانه با همیاران بهداشت انجام دادند.