برگزاری آزمون عملی علوم ورزشی برای اولین بار در خراسان جنوبی توسط دانشگاه بیرجند

آزمون عملی ورودی کارشناسی رشته علوم ورزشی پسران و دختران از تاریخ 27 لغایت 31 شهریور ماه 1399 در دانشگاه بیرجند با رعایت دقیق دستورالعمل­ های بهداشتی برگزار شد. دانشگاه بیرجند برای اولین بار میزبان ۹۸۰ داوطلب دختر و پسر از سراسر استان جهت برگزاری آزمون عملی داوطلبان ورود به رشته تربیت بدنی بود.

به منظور رعایت دقیق کلیه دستورالعمل­ های بهداشتی ابلاغی، مرکز بهداشت و درمان دانشگاه با حساسیت خاص اقدام به برگزاری کلاس­ آموزش مجازی در زمینه راه­های پیشگیری از ابتلا به کرونا برای کلیه عوامل و یک جلسه کلاس حضوری در زمینه رعایت پروتکل­ ها در محل اجرای آزمون عملی نمود. الزام کلیه عوامل آزمون به تکمیل فرم خود اظهاری و بررسی این فرم­ها توسط پزشک و در نهایت حذف موارد مشکوک و جایگزینی با نیروهای سالم، غربالگری (تب­ سنجی) داوطلبان هنگام ورود، نظارت بر تامین و استفاده عوامل اجرایی از ماسک، دستکش، شیلد، هماهنگی جهت حضور پزشک به منظور انجام معاینات پزشکی و استقرار آمبولانس در محل برگزاری آزمون، تهیه بنرهای بهداشتی با همکاری روابط عمومی و نظارت بر گندزدایی سالن ­های برگزاری آزمون و ضدعفونی تجهیزات ورزشی از جمله توپ­ ها، تشک­ ها و میله بارفیکس و...، از دیگر فعالیت­ های این مرکز جهت برگزاری هر چه سالم­ تر این آزمون بوده است.

کلید واژه ها: مرکز بهداشت و درمان