تایید درخواست خروج از کشور مشمولین

۰۷ دی ۱۳۹۹ | ۰۹:۰۳ کد : ۱۱۲۶۱ خدمات
دانشجویان پسر دارای معافیت تحصیلی برای خروج از کشور باید فرآیند مربوطه را طی نمایند.

قابل توجه دانشجویان پسر متقاضی سفر به خارج از کشور

باسلام و احترام

با توجه به احتساب زمان انتقال اطلاعات به سامانه‌ها و انجام سایر اقدامات مربوط،   لازم است دو الی سه هفته قبل از خروج کشوردرخواست خود را به روش ذیل ثبت کنید.

1-اخذ کد سخا: از طریق دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی (پلیس+10)

2-ورود به درگاه خدمات الکترونیک انتظامی (پلیس+10) به نشانی   www.evazifeh.epolice.ir  یا  (www.services.epolice.ir)

3- ثبت اطلاعات اولیه شخصی از قبیل : نام و نام خانوادگی ، کدملی ، آدرس محل سکونت و کدپستی

4- ثبت اطلاعات مربوط به خروج از کشور از قبیل : کشور مقصد ، تاریخ خروج از کشور ، تاریخ ورود به کشور، نوع سفر(تفریحی ، علمی و زیارتی)

تذکر:تاریخ درخواست خروج از کشور شما ملاک ورود و خروج شما به کشور می باشد لذا در ثبت تاریخ ورود و  خروج خود دقت نمایید.

5 - انتخاب یکی از دو گزینه :  دانشجویی یا دارندگان برگ آماده به خدمت

6 -  پرداخت اینترنتی مبلغ 3500 تومان هزینه خدمات اینترنتی برای سازمان وظیفه عمومی

با انتخاب گزینه دانشجو هستم:درخواست خروج از کشور شما به صورت سیستمی به کارتابل دانشگاه ارسال می شود.

روش تایید کردن دانشگاه به دو صورت ذیل می‌باشد:

الف)درخواست دانشجویانی که در ترم مدنظری(ترم اول تا 30 بهمن ماه - ترم دوم تا 31 شهریورماه) که درخواست خروج از کشور داده‌اند، انتخاب واحد داشته باشند به صورت خودکار و بدون نیاز به مراجعه حضوری تایید می شود.( در صورت نیاز می توانند برای پیگیری و سرعت بخشی به امور تماس حاصل فرمایند. : 05631021021-05632202093)

ب) دانشجویان دارای مرخصی، اتمام واحد و سایر موارد خاص باید ابتدا از مدیریت محترم آموزشی دانشگاه مجوز خروج از کشور دریافت کرده و برای تایید در سامانه به حراست دانشگاه تحویل نمایند.

7- مراحل بعدی ( ارائه شمار حساب، پرداخت ودیعه و... ) را از طریق سامانه وظیفه عمومی پیگیری نمایید.

با تشکر

کلید واژه ها: خروج از کشور فرآیند خروج از کشور دانشجویان پسر مشمول