نحوه دریافت و الصاق برچسب تردد الکترونیکی

زمان استفاده برای دانشجویان خوابگاه صرفا از ساعت ۲۱ تا ساعت ۲۲ جهت ورود برای پارک شبانه خودرو در پارکینگ خوابگاه ها می‌باشد.
۲۷ مهر ۱۴۰۱ | ۱۴:۵۳ کد : ۲۰۵۷۶ اطلاعیه ها خدمات دستورالعمل
قابل توجه کلیه همکاران محترم و دانشجویان عزیز ساکن خوابگاه
نحوه دریافت و الصاق برچسب تردد الکترونیکی

درخواست و دریافت برچسب

الف)برچسب به کلیه همکاران محترم و دانشجویان عزیز ساکن خوابگاه که دارای خودرو می‌باشند پس از اخذ تاییدیه سیستمی و یا دانشجویان دارای معلولیت با تایید سازمان بهزیستی تعلق می‌گیرد.

ب)همراه داشتن کارت خودرو که به نام متقاضی و یا والدین وی باشد و یا برگ رسمی نقل و انتقال برای صدور برچسب الزامی است.

ج)افرادی که دارای شرایط گفته شده بالا هستند ضمن مراجعه به حراست و تکمیل فرم تعهدنامه برچسب تردد الکترونیکی را صرفا برای یک بار دریافت خواهند نمود و این مجوز در صورت وجود شرایط هر نیمسال تمدید می شود.

الصاق برچسب

1. محل الصاق برچسب روی شیشه جلوی خودرو از داخل بالای آینه وسط می‌باشد.
  2. برحسب اندازه برچسب (3*10 سانتی‌متر) قسمت بالای شیشه خودرو را از داخل (ترجیحا با مایع شوینده شیشه و دستمال)تمیز کنید.

1. اندکی صبر کرده و اجازه دهید موضع مذکور خشک شود.
  2. برچسب را از پوشش آن جدا کرده و با دقت و آرامی بطوری جهت آن نشانگر نماد خنده و یا U  باشد(شکل زیر) به شیشه خودرو بچسبانید.

1. از خودرویی که برچسب روی آن الصاق شده عکس بگیرید به نحوی که پلاک خودرو و شیشه جلوی آن مشخص باشد.
  2. عکس گرفته شده در مرحله قبل را به همراه پوکه برچسب (نوشته پشت برگه برچسب) برای فعال سازی تردد به حراست دانشگاه عودت نمایید.

کلید واژه ها: برچسب تردد

نظر شما :