برگزاری کارگاه آموزشی - توجیهی توسط حفاظت آزمون استان خراسان جنوبی

صبح امروز شنبه ۷ اردیبهشت ۹۸ در دانشگاه بیرجند برگزار شد.

عوامل تطبیق عکس و بازرسی بدنی که در برگزاری آزمون های سازمان سنجش آموزش کشور در دانشگاه بیرجند و شهرستان های استان خراسان جنوبی همکاری دارند در کارگاه آموزشی و توجیهی با حضور مدرس برجسته از اداره کل حراست و حفاظت از آزمون های سازمان سنجش آموزش کشور، شرکت نمودند.

در این کارگاه که از ساعت 8 لغایت 11/30در مجموعه کلاس های مشترک دانشکده علوم ریاضی و آمار برگزار شد، در ابتدا آقای زنگوئی مدیر سابق حراست دانشگاه به عنوان آخرین سخنرانی در سمت مسئول حفاظت از آزمون های استان خراسان جنوبی به حضار خیر مقدم گفته و آقای دکتر ثقه الاسلامی را معرفی کرد. سپس مدرس محترم سازمان به ایراد سخنرانی،تشکر از زحمات چندین ساله آقای زنگوئی و ارائه مطلب پرداخت و شرکت کنندگان در دو بخش با اصول صحیح انجام بازدید بدنی، روش ها و ابزار تقلب، کیفیت تطبیق عکس و مشخصات داوطلبان آشنا شدند و در پایان جلسه به سولات حاضران پاسخ داده شد.

حفاظت آزمون استان خراسان جنوبی

کلید واژه ها: کارگاه آموزشی حفاظت آزمون استان خراسان جنوبی