برگزاری دوره آموزشی اصول جدید نگهبانی

با هماهنگی صورت گرفته با مدیریت محترم برنامه، بودجه و تحول اداری دانشگاه دوره آموزشی اصول جدید نگهبانی برای پرسنل سخت کوش انتظامات دانشگاه برگزار شد.

پس از هماهنگی با مدیریت محترم برنامه، بودجه و تحول اداری دانشگاه دوره آموزشی اصول جدید نگهبانی به مدت 8 ساعت در سه گروه برای پرسنل انتظامات دانشگاه برگزار شد.

در ابتدای این دوره همکاران با خلبانی و پرواز با پهپاد و مقرارات پروازی آن آشنا شدند و چندین نوبت پرواز آزمایشی انجام دادند؛ سپس ملاحظات و رفع عیب سامانه های جدید حفاظتی مانند کنترل تردد و دسترسی و اعلان سرقت به ایشان آموزش داده شد.

دور دوم آموزش نیز در خصوص کاربری نرم افزارهای مدیریت تصاویر دوربین های نظارتی بود که با مساعدت مسئولین محترم کتابخانه مرکزی و همکاران محترم مدیریت فناوری اطلاعات دانشگاه به صورت عملی در کارگاه کامپیوتر محل مذکور به صورت مطلوب برگزار گردید.

کلید واژه ها: دوره آموزشی انتظامات دانشگاه