جلسه هم اندیشی و بررسی مسائل و مشکلات دانشجویان بین الملل

۰۹ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۲:۲۵ کد : ۱۴۲۱۸ اخبار
تعداد بازدید:۳۴۲

جلسه هم اندیشی و بررسی مسائل و مشکلات ثبت نام، تحصیل، اقامت و سایر موضوعات مرتبط با متقاضیان و دانشجویان افغانستانی دانشگاه بیرجند امروز 9 شهریور 1400 به صورت مجازی برگزار گردید. در این جلسه که با حضور مسئولین دانشگاه بیرجند (رئیس محترم دانشگاه بیرجند، جناب آقای دکتر خامسان، رئیس محترم دفتر همکاری های علمی و بین المللی دانشگاه بیرجند، جناب آقای دکتر حاجیانی، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی جناب آقای دکتر آیتی، مدیر محترم امور دانشجویی، جناب آقای دکتر خزیمه نژاد، و مدیریت محترم حراست دانشگاه بیرجند، جناب آقای دکتر ثقه الاسلامی) برگزار گردید به بررسی مسائلی همچون نحوه ثبت نام و پذیرش دانشجویان افغانستانی، صدور مجوز استفاده از خوابگاه دانشجویی، ارائه تسهیلات لازم و بورسیه دانشجویان افغانستانی پرداخته شد. در نتیجه این جلسه، مقرر گردید، جهت رفاه حال دانشجویان و متقاضیان محترم تحصیل از کشور افغانستان، تغییراتی در نحوه پذیرش و اسکان این دانشجویان در آینده ایجاد گردد.