مصاحبه با اساتید تراز بین المللی

۲۴ شهریور ۱۳۹۹ | ۱۱:۴۲ کد : ۹۷۹۴ اخبار اخبار برگزیده
تعداد بازدید:۵۸۳

بنا به دستور رئیس دفتر همکاری های علمی بین المللی، جناب آقای دکتر تقی پور و به دنبال توافق های صورت گرفته، مصاحبه هایی در راستای شناسایی و معرفی هر چه بیشتر اساتید تراز بین المللی دانشگاه بیرجند، با این اعضای محترم هیات علمی صورت پذیرفته است. این مصاحبه ها به منظور آشنایی هر چه بیشتر اساتید و دانشجویانی است که علاقمند به شرکت و همکاری در انجام پروژه های علمی بین المللی هستند. این مصاحبه ها، به زودی در بخشی از وبسایت دفتر همکاری های علمی بین المللی دانشگاه بیرجند تحت عنوان "آشنایی با اساتید تراز بین المللی دانشگاه بیرجند" قرار خواهد گرفت.

شایان ذکر است طبق برنامه های پیش بینی شده جهت معرفی بیشتر و مصاحبه با اساتید تراز بین المللی، دفتر همکاری های علمی بین المللی دانشگاه بیرجند در نظر دارد این سلسله مصاحبه ها را در دور اول با رابطین بین الملل که توسط دانشکده های دانشگاه بیرجند تعیین شده اند، به انجام برساند. در دور بعدی مصاحبه ها، با هماهنگی دانشکده ها و شورای دیپلماسی علمی، از سایر اساتید تراز بین المللی برای ادامه روند معرفی همکارانی که دارای تجربه های پژوهشی و آموزشی بین المللی هستند، بهره خواهیم برد.