پایان طرح ادغام پایگاه های کتب فارسی و لاتین کتابخانه مرکزی و مرکز اطلاع رسانی

در راستای دسترس پذیری سریع تر و آسانتر کاربران به منابع چاپی مورد نیاز، طرح ادغام پایگاه های کتب فارسی و لاتین کتابخانه مرکزی و مرکز اطلاع رسانی دانشگاه بیرجند با نظارت خانم نسرین بابائیان کارشناس بخش خدمات فنی کتابخانه، و همکاری چند تن از دانشجویان و دانش آموختگان رشته علم اطلاعات و دانش شناسی از تیرماه سال 1397 آغاز شد و سرانجام در 1398/6/27 به پایان رسید .

شایان ذکر است در این طرح، ادغام 3 پایگاه کتب فارسی (ادبیات – مهندسی مکانیک و مهندسی برق) با 28226 عنوان و 3 پایگاه کتب لاتین (ادبیات،مهندسی مکانیک و مهندسی برق ) با 6356 عنوان به ترتیب در پایگاه های  کتب فارسی و لاتین مرکزی در دستور کار قرار گرفت. در همین راستا مراحل یکسان سازی و یکدستی شماره های رده بندی عناوین تکراری نیز انجام گرفته است؛ که تقریباً بیشتر آن پایان یافته و مابقی نیز در حال انجام بوده و بزودی به اتمام خواهد رسید .