دیدار هیئت رئیسه دانشگاه با اعضای هیات علمی و کارکنان دانشکده ادبیات و علوم انسانی به صورت مجازی

۲۵ آبان ۱۳۹۹ | ۱۹:۵۰ کد : ۱۰۵۷۴ اخبار دانشکده

جلسه سالانه دیدار هیئت رئیسه دانشگاه بیرجند با اعضای هیات علمی و کارکنان دانشکده ادبیات و علوم انسانی، روز یکشنبه 25 آبان ماه 1399  برگزار شد. این جلسه با حضور دکتر احمد خامسان، رئیس دانشگاه بیرجند، دکتر محسن آیتی، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه و دکتر علی زنگویی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه به صورت مجازی برگزار گردید. در ابتدا دکتر حسن امامی، رئیس دانشکده ادبیات و علوم انسانی گزارشی از مهمترین فعالیت های انجام شده دانشکده در یکسال گذشته و همچنین روند پذیرش دانشجو در سال تحصیلی جدید را بیان نمود. در ادامه تنی چند از اعضای هیات علمی، مشکلات و دغدغه های آموزشی و پژوهشی خود را مطرح کردند. در پایان به سوالات مطرح شده پاسخ داده شد.