جلسه تکریم و تجلیل از خدمات آقای محمدرضا خالقی القار، مسئول پشتیبانی اداره امور خوابگاه ها، برگزار شد و از خدمات ۳۰ ساله این همکار بازنشسته تجلیل بعمل آمد.

جلسه تکریم و تجلیل از خدمات آقای محمدرضا خالقی القار، مسئول پشتیبانی اداره امور خوابگاه ها، صبح روز چهارشنبه مورخ  ۱۲ خردادماه سال ۱۴۰۰  با حضور مدیرو معاون امور دانشجویی، روسای ادارات و تعدادی دیگر از کارکنان این مدیریت در محل ساختمان مرکز خدمات دانشجویی برگزار شد و از خدمات 30 ساله این همکار بازنشسته تجلیل بعمل آمد. در این مراسم دکتر خزیمه نژاد طی سخنانی، زحمات خالصانه و صادقانه این همکار را طی سی سال گذشته شایسته و قابل تقدیر دانست و برای ایشان توفیق، سلامتی و عاقبت بخیری را از خداوند متعال مسئلت نمود.
 در پایان مراسم، به پاس تلاش‌های ارزنده ایشان، با تقدیم لوح یادبود، و هدایا مورد تجلیل قرار گرفتند.

کلید واژه ها: بازنشستگی تکریم