نشست و هم‌اندیشی معاون محترم دانشجویی با همکاران مرکز خدمات دانشجویی (مدیریت دانشجویی)

۱۷ مهر ۱۴۰۰ | ۰۸:۵۹ کد : ۱۴۷۴۷ اخبار

شنبه 17 مهرماه سال 1400، دکتر سیدمرتضی موسوی معاون دانشجویی با حضور در مرکز خدمات دانشجویی، ضمن نشستی صمیمی با همکاران این مدیریت در جریان اهم عملکردها، برنامه‌ها و مشکلات موجود قرار گرفت. در این جلسه، در ابتدا دکتر خزیمه نژاد مدیر دانشجویی گزارشی از وضعیت موجود برنامه ها و اقدامات انجام شده در حوزه های رفاه، تغذیه و خوابگاه ارائه نمود و همچنین مشکلات و دغدغه های موجود را نیز ارائه نمودند.

در ادامه این جلسه نیز هر کدام از همکاران به بیان نقطه نظرات خود پرداختند. در پایان دکتر موسوی ضمن تقدیر و تشکر از تلاش‌ها و زحمات همکاران مرکز خدمات دانشجویی و با تبیین رسالت های جدید معاونت دانشجویی و اهمیت خدمت رسانی بهتر به دانشجویان خواستار تلاش بیش از پیش در جهت ارتقاء کیفیت و کمیت خدمات ارائه شده به دانشجویان شدند.

کلید واژه ها: نشست معاون دانشجویی

آخرین ویرایش۱۸ مهر ۱۴۰۰