مدیریت دانشجویی در گفتگو با خبرنگار حوزه دانشجویی ضمن اعلام آغاز ثبت نام وام های دانشجویی نیمسال دوم عنوان کرد:به تمامی متقاضیان در نیمسال اول، وام دانشجویی تعلق گرفت

آغاز ثبت نام وام های دانشجویی صندوق رفاه

۰۱ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۰:۰۴ کد : ۱۶۳۳ اخبار
آغاز  ثبت نام وام های دانشجویی صندوق رفاه

منصوری مدیردانشجویی دانشگاه، ضمن بیان این مطلب گفت: در نیمسال اول سال تحصیلی 98-97 به تمامی متقاضیان در کلیه مقاطع، به تعداد 3083وام دانشجویی تعلق گرفت که این میزان در مقایسه با میزان مشابه سال تحصیلی گذشته 74 درصد رشد داشته است، که جا دارد از تمامی همکاران اداره رفاه دانشجویان تقدیر و تشکر بعمل آید.

وی در ادامه ضمن اعلام شروع ثبت نام انواع وام های دانشجویی نیمسال دوم سال تحصیلی 98-97 گفت: دانشجویان متقاضی در کلیه مقاطع، می توانند ضمن مراجعه به پرتال دانشجویی صندوق رفاه به نشانی http://www.bp.swf.ir مراجعه و نسبت به ثبت وام انتخابی خود در سامانه اقدام نمایند.

وی در پایان از دانشجویان خواست با توجه به محدودیت زمانی اعلامی از سوی صندوق رفاه وزارت عتف،طبق جدول زمان بندی نسبت به ثبت وام و تحویل مدارک مربوطه خود اقدام نمایند.

آخرین ویرایش۰۱ بهمن ۱۳۹۷