انتشار گزارش بازسازی مکان موزه و مرکز اسناد و مفاخر دانشگاه بیرجند تا اول آذر ۱۴۰۰

گزارش تصویری مراحل بازسازی مکان موزه و مرکز اسناد و مفاخر دانشگاه بیرجند تا اول آذر 1400 منتشر شد. بر اساس این گزارش به زودی فاز بازسازی فیزیکی مکان به اتمام خواهد رسید و فاز نصب محتوای موزه آموزش و دانشگاه بیرجند، گالری های نجوم و تاریخ طبیعی و حیات وحش از بخش های موزه علم و فناوری شروع خواهد شد. لازم به ذکر است بخش های مرکز اسناد، مخزن، دفتر مدیریت و کارشناس، دفاتر واحدهای تابعه (بنیاد حامیان، انجمن دانش آموختگان، دبیرخانۀ دائمی جشنواره شکوه شرق، گروه بیرجند پژوهی) و سالن اجتماعات کامل و به بهره برداری رسیده است.

دریافت فایل گزارش

سالن اجتماعات موزه

بخش اداری: مدیریت و کارشناس موزه

مرکز اسناد