تبدیل آرشیو آنالوگ فیلم های اهدائی روابط عمومی دانشگاه به آرشیو دیجیتالی توسط موزه و مرکز اسناد و مفاخر دانشگاه بیرجند

۳۰ مرداد ۱۴۰۱ | ۱۲:۳۲ کد : ۱۹۷۴۰ اخبار

نظر به رسالت موزه و مرکز اسناد و مفاخر دانشگاه بیرجند در حفظ و نگهداری میراث گران بهای دانشگاه، 196 کاست آرشیو آنالوگ روابط عمومی دانشگاه، از برنامه­هایی که در 4 دهۀ گذشته تهیه شده، به همت کارشناسان موزه و مرکز اسناد تبدیل به دیجیتال شد. با این اقدام از افت کیفیت و تخریب این آرشیو ارزشمند در گذر زمان جلوگیری خواهد شد. آرشیو مذکور در پایگاه اطلاعات مرکز اسناد دانشگاه نگهداری تا مورد استفادۀ آیندگان قرار گیرد.

ضمن تشکر از همکاری روابط عمومی دانشگاه

موزه و مرکز اسناد و مفاخر دانشگاه بیرجند یک بار دیگر از کلیۀ همکاران و علاقه مندانِ به حفظ میراث آموزشی، علمی و فرهنگی دانشگاه دعوت می نماید در صورت تمایل اسناد، تصاویر، فیلم­ها و یا تجهیزات مرتبطِ با تاریخ دانشگاه بیرجند را جهت حفظ و ارائه به نسل آینده در اختیار این واحد قرار دهند.

همکاران می توانند جهت بازدید از موزه یا کسب اطلاعات بیشتر به سایت موزه مراجعه و یا با کارشناسان موزه تماس حاصل نمایند.

آدرس: پردیس شهدای دانشگاه بیرجند جنب ادارۀ کل دارائی

سایت: birjand.ac.ir/museum/fa