ویژه دانشجویان متأهل خوابگاه دانشگاه بیرجند برگزار شد؛

نشست «آتشونی» با محوریت جایگاه خانواده در مسیر عبودیت

۱۰ آبان ۱۴۰۴ | ۱۷:۵۸ کد : ۳۲۵۶۰ اخبار
تعداد بازدید:۳
نشست «آتشونی» با محوریت جایگاه خانواده در مسیر عبودیت با حضور جمعی از دانشجویان متأهل خوابگاه دانشگاه بیرجند روز چهارشنبه ۷ آبان‌ماه ۱۴۰۴ در واحد ۳ خوابگاه عبدالعلی بیرجندی برگزار شد.
نشست «آتشونی» با محوریت جایگاه خانواده در مسیر عبودیت

در راستای اجرای طرح فرهنگی - تربیتی «آتشونی»، جمعی از دانشجویان متأهل خوابگاه دانشگاه بیرجند روز چهارشنبه ۷ آبان‌ماه ۱۴۰۴ در واحد ۳ خوابگاه عبدالعلی بیرجندی گرد هم آمدند. این نشست با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین اسداللهی، کارشناس و مشاور خانواده نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه برگزار شد.

در این دورهمی که با حضور دانشجویان متأهل خوابگاه برگزار گردید، حجت‌الاسلام والمسلمین اسداللهی پس از قرائت حدیث شریف کساء، به تبیین جایگاه خانواده در مسیر بندگی و عبودیت خداوند پرداخت.

وی با اشاره به آیات قرآن کریم و روایات اهل‌بیت(ع) اظهار داشت: خانواده مهم‌ترین بستر برای رسیدن انسان به خداوند است و بسیاری از عناوین مقدس دینی در نظام خانواده تحقق می‌یابد.

مشاور خانواده دانشگاه افزود: همان‌گونه که حضور در مسجد برای اقامه نماز جماعت ثواب عظیمی دارد، بازگشت انسان به سوی خانواده و بودن در کنار همسر و فرزندان نیز همان ثواب را به همراه دارد.

ایشان همچنین با ذکر روایتی از پیامبر اکرم(ص) بیان کرد: نشستن زن و مرد در کنار یکدیگر ثوابی بالاتر از اعتکاف در مسجد پیامبر دارد. وی تأکید کرد: ازدواج تنها پیوند زن و مرد نیست، بلکه هدف نهایی آن رسیدن مشترک به خداوند است؛ چرا که فلسفه خلقت انسان «ما خلقت الجن والانس الا لیعبدون» می‌باشد.

در پایان این نشست، به رسم یادبود یک جلد کلام‌الله مجید به خانواده میزبان اهدا شد.

آخرین ویرایش ۲۸ آبان ۱۴۰۴

اخبار مرتبط


نظر شما :