برگزاری کارگاه آموزشی توسعه ظرفیت های یادگیری

۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۰۷:۵۴ کد : ۲۹۱۸ اخبار
برگزاری کارگاه آموزشی توسعه ظرفیت های یادگیری

کارگاه آموزشی توسعه ظرفیت های یادگیری روز یکشنبه و دوشنبه 8 و9 اردیبهشت ۹۸ به همت مدیریت برنامه، بودجه و تشکیلات و مدیریت امور مالی دانشگاه برگزار شد. این کارگاه آموزشی با حضور 50 نفر از کارشناسان حوزه های اداری و مالی، آموزشی و تحصیلات تکمیلی و پژوهش و فناوری در محل مجموعه کارگاه آموزشی "بشارت" دانشگاه واقع در مرکز مشاوره برگزار گردید.

جناب آقای هادی سحابی مدرس این کارگاه آموزشی با تشریح مسایل توسعه ای و چالش های پیش رو به مفاهیمی همچون یادگیری گروهی، یادگیری سازمانی و ظرفیت های موجود اشاره کرد.

وی با برشمردن افراد شایسته به عنوان سرمایه های سازمانی گفت: آنچه می تواند چارچوب های ذهنی افراد را دچار تغییر نماید آموزش است.

جناب آقای سحابی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به ظرفیت های یادگیری اظهار داشت: آنچه از توسعه سازمان پیشگیری می کند آموخته های نادرستی است که اعضای سازمان در گذشته و در چرخه یادگیری آموخته اند و این آموخته ها چارچوب های ذهنی افراد را شکل داده است.

آخرین ویرایش۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۸