ابلاغ آیین نامه تحصیل در دوره‌های فرعی در راستای افزایش توان اشتغال پذیری دانشجویان

۲۳ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۲:۴۵ کد : ۴۴۸۱ اخبار برگزیده اخبار ستادی
بر اساس این آیین نامه تمام دانشجویان دانشگاه بیرجند خواهند توانست در کنار رشته تحصیلی خود بین ۱۸ تا ۲۴ واحد از دروس سایر رشته‌های تحصیلی دایر در دانشگاه را انتخاب کنند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، دکتر محمد علی رستمی نژاد رئیس گروه برنامه ریزی و توسعه آموزشی دانشگاه با بیان این خبر افزود: هدف از این آیین‌نامه کمک به تحقق اهداف والای دانشگاه در سند راهبردی دانشگاه در 1404، تربیت نیروی انسانی متعهد و کارآمد برای حل مسائل جامعه است.

دکتر رستمی نژاد با اشاره به تغییرات بنیادی محقق شده در ساختارهای درسی گفت:  دانشجویان امروزه در بسیاری از کشور‌های دنیا در کنار رشته تحصیلی اصلی خود می‌توانند در یک دوره فرعی نیز تحصیل نمایند.

وی خاطر نشان کرد: در پایان دوره به دانشجویان گواهی اتمام دوره اعطا خواهد شد و این دوره‌ها فرصت مغتنمی برای دانشجویانی است که به هر دلیل علاقمند به یادگیری مهارت‌های عملی در رشته‌های دیگر یا رشته‌های مکمل رشته خود هستند.