برگزاری کمیسیون اولیه تدوین استاندارد "تولید، فرآوری، بازرسی، برچسب گذاری و صدور گواهی زعفران ارگانیک"

اولین جلسه کمیسیون اولیه تدوین استاندارد "تولید، فرآوری، بازرسی، برچسب گذاری و صدور گواهی زعفران ارگانیک" با حضور اعضای گروه پژوهشی گیاه و تنش های محیطی (دکتر محمدعلی بهدانی، دکتر حمیدرضا فلاحی، دکتر غلامرضا زمانی و دکتر مجید جامی الاحمدی) در سازمان استاندارد استان خراسان جنوبی برگزار گردید. مبنای اولیه تهیه این استاندارد، نتایج مستخرج از فعالیت پژوهشی اعضای گروه پژوهشی گیاه و تنش های محیطی و گروه پژوهشی زعفران می باشد که عناوین مهم این فعالیت ها عبارتند از:

1. فلاحی، ح.ر.، بهدانی، م.ع.، رضوانی­ مقدم، پ.، جامی ­الاحمدی، م. 1400. اصول استانداردسازی تولید زعفران ارگانیک در ایران. زراعت و فناوری زعفران. 9(1): 43-79.
  2. طرح ملی "تدوین استانداردهای زراعت زعفران ارگانیک" (مجری: محمدعلی بهدانی- همکاران طرح: مجید جامی­ الاحمدی، عبدالمجید مهدوی دامغانی، حمیدرضا فلاحی).
  3. بهدانی، م.ع.، فلاحی، ح.ر. 1394. زعفران: دانش فنی مبتنی بر رهیافت­ های پژوهشی. انتشارات دانشگاه بیرجند.

نظر شما :