برگزاری مراسم معارفه دانشجویان نوورود پردیس علوم رفتاری

۱۳ آبان ۱۳۹۸ | ۱۴:۰۳ کد : ۵۱۶۰ اخبار دانشکده
برگزاری مراسم معارفه دانشجویان نوورود پردیس علوم رفتاری

مراسم معارفه دانشجویان نوورود پردیس علوم رفتاری در روز یک‌شنبه 1398/8/12 از ساعت 12 الی 14 در محل تالار ولایت دانشگاه برگزار شد.

ابتدا آیاتی از کلام الله مجید قرائت گردید و بعد از آن سرود جمهوری اسلامی ایران پخش شد.

دکتر سالاری‌فر رئیس پردیس علوم رفتاری، ضمن خیرمقدم به دانشجویان عزیز و اعضای هیئت علمی، مطالبی در خصوص آشنایی دانشجویان با پردیس علوم رفتاری (گروه‌های آموزشی، رشته‌های فعال و وضعیت فیزیکی موجود برای تشکیل کلاس‌ها) بیان کردند.

در ادامه مراسم، آقای دکتر ایل بیگی معاون پردیس علوم رفتاری، در خصوص قوانین آموزشی و اهمیت ارتباط دانشجو با گروه آموزشی و استاد راهنمای آموزشی در طول تحصیل مطالبی را بیان فرمودند.

پخش کلیپ معرفی پردیس، معرفی گروه‌های آموزشی، معرفی انجمن‌­های علمی پردیس علوم رفتاری و مسابقه دانشجویی از دیگر برنامه­‌های این مراسم بود. در پایان با گرفتن عکس دسته جمعی مراسم معارفه دانشجویان نوورود به پایان رسید.