با هدف افزایش سطح آگاهی و توسعه سواد رسانه ای؛

نخستین کارگاه آموزشی اصول خبرنویسی در دانشگاه بیرجند برگزار شد

۲۰ خرداد ۱۳۹۸ | ۲۲:۱۴ کد : ۳۶۲۵ اخبار ستادی
نخستین کارگاه آموزشی اصول خبرنویسی ویژه رابطان خبری روابط عمومی دانشگاه بیرجند برگزار شد.
نخستین کارگاه آموزشی اصول خبرنویسی در دانشگاه بیرجند برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، این کارگاه آموزشی با حضور رابطان خبری روابط عمومی دانشگاه و تدریس احمد درمحمدی کارشناس و مدرس حوزه ارتباطات  از امروز دوشنبه 20 خرداد 98 آغاز شد و تا پایان هفته جاری به مدت 8 ساعت در دانشگاه بیرجند ادامه دارد.

دراین کارگاه آموزشی که با هدف آموزش اصول صحیح خبرنویسی برگزارشد، درمحمدی مدرس این دوره آموزشی به  بررسی عناصر و ارزش های خبری و تشریح مفاهیم اساسی در خبرنویسی پرداخت.

درمحمدی با اشاره به لزوم ارتقای مهارت های خبرنویسی اظهار داشت: برگزاری این دوره می تواند شروعی برای حرکت به سمت خبرنویسی حرفه ای باشد.

دوره آموزشی خبرنویسی به همت مدیریت روابط عمومی دانشگاه و با همکاری مجدانه مدیریت برنامه، بودجه و تشکیلات دانشگاه به صورت دوره ضمن خدمت ویژه رابطان خبری برگزار می گردد.

همچنین علاوه بر دوره آموزشی خبرنویسی، دوره آموزشی عکاسی خبری با هدف ارتقای سطح دانش و مهارت رابطان خبری دانشگاه در هفته ابتدایی تیرماه 98 برگزار خواهد شد.