برگزاری دومین جلسه بررسی سرود دانشگاه بیرجند

۱۲ تیر ۱۳۹۸ | ۲۳:۳۷ کد : ۳۹۷۹ اخبار ستادی
دومین جلسه بررسی سرود دانشگاه با حضور جمعی از شاعران و صاحبنظران شامگاه چهارشنبه ۱۲ تیرماه ۱۳۹۸ در کانون هنرمندان خراسان جنوبی برگزار شد.
برگزاری دومین جلسه بررسی سرود دانشگاه بیرجند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، دومین جلسه بررسی سرود دانشگاه با حضور دکتر محمدرضا راشدمحصل استاد زبان و ادبیات فارسی، شاعران، صاحبنظران و اعضای هیأت علمی دانشگاه برگزار شد.

دکتر راشدمحصل ضمن ابراز خرسندی از نقد و بررسی سرود دانشگاه توسط جمعی از صاحبنظران این رشته گفت: در روند تولید و اجرای این سرود سازمان ها و ادارات استان نیز همکاری لازم را با دانشگاه بیرجند داشته باشند.

در این جلسه که با همکاری کانون هنرمندان استان برگزار شد حاضران به بررسی اشعار رسیده پرداختند و پس از انتخاب آثار منتخب، سروده ها جهت بررسی به ترانه سرایان و موزیسین ها ارجاع گردید تا نظر آنها نیز دریافت گردد.

گفتنی است پس از اعلام فراخوان عمومی، اشعار رسیده به روابط عمومی دانشگاه توسط شعرا و صاحبنظران مورد بررسی قرار گرفت.