در آستانه روز خبرنگار صورت گرفت؛

بازدید رئیس دانشگاه بیرجند از خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران(ایرنا) و روزنامه آوای خراسان جنوبی

۱۶ مرداد ۱۳۹۸ | ۱۳:۲۲ کد : ۴۲۷۴ اخبار برگزیده اخبار ستادی
به مناسبت روز خبرنگار رئیس دانشگاه بیرجند با مدیران و خبرنگاران خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران و روزنامه آوای خراسان جنوبی دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، دکتر احمد خامسان رئیس دانشگاه بیرجند به همراه دکتر سامان فرزین مدیر روابط عمومی دانشگاه و کارشناسان روابط عمومی امروز چهارشنبه 16 مرداد 98 با غلامرضا جعفرپورمقدم مدیرمسئول روزنامه آوای خراسان جنوبی دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار دکتر خامسان ضمن تبریک فرارسیدن روز خبرنگار از تعامل سازنده این مجموعه با دانشگاه بیرجند قدردانی کرد.
در دیگر دیدار امروز که با محمدحسنی پور رئیس خبرگزاری جمهوری اسلامی مرکز خراسان جنوبی و خبرنگاران این مجموعه انجام شد دکتر خامسان از اهتمام و تلاش های بی‌دریغ این رسانه در انعکاس مطلوب رویدادها و پوشش خبری مراسم های دانشگاه تشکر و قدردانی کرد.
شایان ذکر است دکتر خامسان در این دیدارهای جداگانه با اهدای گل و لوح تقدیر از خبرنگاران و مدیران این رسانه ها قدردانی به عمل آورد.
شورای فرهنگ عمومی 17مرداد سالروز شهادت محمود صارمی خبرنگار خبرگزاری جمهوری اسلامی را به پاس قدردانی از این مقام روز خبرنگار نامیده است.

آخرین ویرایش۱۶ مرداد ۱۳۹۸