کسب رتبه ممتاز در بخش مشاوره تخصصی تغذیه دام سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی توسط عضو هیأت علمی دانشگاه بیرجند

۰۳ خرداد ۱۳۹۹ | ۲۲:۰۵ کد : ۸۱۱۵ اخبار دانشکده‌ها اخبار ستادی
دکتر مسعود دیدارخواه عضو هیأت علمی گروه زراعت آموزشکده کشاورزی سرایان رتبه ممتاز در بخش مشاوره تخصصی تغذیه دام سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی را کسب کرد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، دکتر دیدارخواه عضو هیأت علمی گروه زراعت و رئیس آموزشکده کشاوزی سرایان رتبه ممتاز در بخش مشاوره تخصصی تغذیه دام سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی را کسب کرد.
سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی کشور دارای 5 رتبه می‌باشد که دکتر دیدارخواه رئیس آموزشکده کشاورزی سرایان با کسب این رتبه بالاترین رتبه نظام و اولین رتبه ممتاز استان خراسان جنوبی را کسب کرد.
براساس اعلام سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی در سیستم یکپارچه خدمات الکترونیک، وی به عنوان عضو سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی خراسان جنوبی دارای گواهی رتبه‌بندی مشاوران و رتبه ممتاز در رشته تخصصی تغذیه دام است.
دکتر مسعود دیدارخواه، رئیس آموزشکده کشاورزی سرایان و استادیار گروه زراعت این آموزشکده است. ایشان دارای مدرک دکتری علوم دامی از دانشگاه فردوسی مشهد می باشد.
چاپ و ارائه 76 مقاله ISI، ISC و کنفرانسی در معتبرترین نشریات داخل و خارج کشور، مجری 15 طرح خارج دانشگاهی و ارتباط با صنعت دانشگاه، مدرس و مجری 24 کارگاه کارآفرینی و ارتباط با صنعت، گذراندن دوره پسا دکتری در آزمایشگاه خارج رحمی گروه علوم دامی دانشگاه تهران و مجری طرح ملی اصلاح نژاد دام روستایی از سال 1387 تا 1391، پژوهشگر برتر دانشگاه در سال 1397، دریافت لوح تقدیر از سوی مشاور وزیر علوم و رئیس ستاد خیرین به عنوان کارآفرین برتر استان از جمله سوابق علمی وی می باشد.
از سوابق اجرایی ایشان می‌توان به رئیس آموزشکده کشاورزی سرایان، عضو شورای مرکز رشد واحدهای فناور شهرستان فردوس، مشاور و عضو اتاق فکر معاونت آموزشی، فنی و پژوهشی سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی کشور، مسئول هسته کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشکده کشاورزی سرایان، دبیر حلقه علمی بسیج دانشکده کشاورزی سرایان، مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره فنی مهندسی مشاوره کشاورزی تلاشگران شرق جام، مدیر بخش توسعه و تحقیق کارخانه خوراک و دام گهر دانه شرق اشاره کرد.

{رزومــه}