برگزاری کارگاه آموزشی: "سیر و سلوک معلّمی؛ روایت معلّمان الهام بخش"

۰۳ خرداد ۱۴۰۰ | ۰۲:۰۹ کد : ۱۳۱۶۱ اخبار
به همت انجمن دانش آموختگان دانشگاه و با حمایت و همکاری معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی و مدیریت برنامه، بودجه و تحول اداری دانشگاه، کارگاه آموزشی: "سیر و سلوک معلّمی؛ روایت معلّمان الهام بخش" روز یکشنبه ۲ خرداد ۱۴۰۰ ساعت ۵ عصر و به مدت سه ساعت برگزار شد ... (برای ادامه خبر کلیک شود)

به همت انجمن دانش آموختگان دانشگاه و با حمایت و همکاری معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی و مدیریت برنامه، بودجه و تحول اداری دانشگاه، کارگاه آموزشی: "سیر و سلوک معلّمی؛ روایت معلّمان الهام بخش" روز یکشنبه 2 خرداد 1400 ساعت 5 عصر و به مدت سه ساعت برگزار شد و مورد استقبال چشمگیر همه علاقمندان اعم از اعضای هیأت علمی، کارکنان و دانشجویان دانشگاه بیرجند و علاقمندان دیگری از سایر دانشگاه ها قرار گرفت. در این کارگاه آموزشی آقای دکتر محمدرضا نیستانی عضو هیأت علمی دانشگاه اصفهان (از دانش آموختگان قدیمی دانشگاه بیرجند) سخنران اصلی بودند که درباره اصول و ویژگی های معلّمان الهام بخش و بطور خاص درباره نحوه معلّمی و استادی جناب دکتر غلامحسین شکوهی (از چهره های ماندگار علم تعلیم و تربیت) سخنرانی تأثیرگذاری داشتند. همچنین، در ابتدای جلسه دکتر سید مرتضی موسوی رئیس پردیس علوم پایه، دکتر محسن آیتی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه و دکتر هادی پورشافعی از دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی به ایراد سخنانی پرداختند. در انتها هم جلسه بصورت تعاملی و پرسش و پاسخ بین سخنران و شرکت کنندگان حاضر در جلسه ادامه پیدا کرد و برخی از علاقمندان به بیان نقطه نظرات خود درباره سیر و سلوک معلّمی پرداختند.

آخرین ویرایش۰۳ خرداد ۱۴۰۰