فراخوان پذیرش بدون آزمون (استعداد درخشان) مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری دانشگاه بیرجند برای سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۳

۱۱ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۳:۰۰ کد : ۲۲۵۹۹ اطلاعیه ها اطلاعیه های مهم

بدینوسیله به اطلاع متقاضیان گرامی می رساند دانشگاه بیرجند در نظر دارد برای مقاطع تحصیلی کارشناسی ارشد و دکتری از بین دانشجویان استعداد درخشان و واجد شرایط مطابق با آیین نامه های پذیرش بدون آزمون (بارگذاری شده در سایت ثبت نام) برای سال تحصیلی 1402-1403 اقدام به پذیرش دانشجو بدون شرکت در آزمون نماید.

متقاضیان گرامی می توانند از تاریـخ 1401/11/11 لغایت 1401/12/12 جهت دریافت فراخوان پذیرش، رشته های مورد تقاضا و نیز ثبت نام به سایت talent.birjand.ac.ir مراجعه و مدارک مورد نیاز را بارگذاری نمایند.

در صورت بروز مشکل یا هرگونه سوال همه روزه در بازه ثبت نام از ساعت 12-13 با شماره تلفن 31023412-056 تماس حاصل فرمایند.