اطلاعات تکمیلی و نحوه ثبت نام در پنجمین جشنواره آموزشی-تحصیلی جایزه ملی ایثار

اطلاعات تکمیلی و نحوه ثبت نام در پنجمین جشنواره آموزشی-تحصیلی جایزه ملی ایثار

قابل توجه کلیه دانشجویان عزیز ایثارگر متقاضی شرکت در پنجمین جشنواره آموزشی- تحصیلی جایزه ملی ایثار

لطفا با مراجعه به سایت shahed.um.ac.ir و در قسمت "پنجمین جشنواره آموزشی تحصیلی جایزه ملی ایثار" فرم های مربوطه را تکمیل و بارگذاری نمایید. لطفا در زمان ثبت نام به موارد زیر دقت فرمایید:

1- جداول منحصرا با نرم افزار word تکمیل گردند.

2- کلیه مستندات منحصرا بصورت pdf ارائه شوند.

3- کلیه جداول و مدارک مربوطه بصورت ZIP با نرمافزارهای نسخه 2013 و یا ماقبل تهیه و ارسال گردند.

4- در صورت تعداد زیاد و حجم بالای مدارک و عدم امکان ارسال از طریق سامانه، از طریق ایمیل  دبیرخانه اداره شاهد منطقه 9 (دانشگاه فردوسی) به آدرس isar@um.ac.ir مدارک تکمیلی ارسال شود.

5-ثبت نام اولیه در سامانه فوق الزامی بوده و حتی در صورت ارسال مدارک با ایمیل، باید در سایت ثبت نام صورت گیرد.

6- یک نسخه از همان اطلاعات و مدارک به اداره شاهد و ایثارگر دانشگاه بیرجند ارسال گردد. (برای این منظور با کارشناس اداره، سرکار خانم مالکی (31021056) تماس حاصل فرمایید).

7- مهلت ارسال تا 27 اسفند 1399 می باشد. لطفا پیش از اتمام مهلت مقرر، ثبت نام خود را نهایی فرمایید.

8- توجه داشته باشید هنگام ثبت نام در سامانه مزبور  ابتدا یک کد رهگیری به شما داده می شود ؛ که این کد رهگیری را باید یادداشت فرمایید تا در مراحل بعدی بتوانید از آن استفاده فرمایید.