انتخاب دو دانشجوی دانشگاه بیرجند به عنوان برگزیدگان منطقه نه کشور در ششمین جشنواره ملی ایثار

سرکار خانم مژگان اسکندری جوزقانی، دانشجوی دکتری رشته فیزیولوژی ورزشی و جناب آقای علی قرائی، دانشجوی رشته علوم و مهندسی محیط زیست به عنوان برگزیدگان منطقه نه کشور در ششمین جشنواره ملی ایثار معرفی گردیدند. بر اساس گزارش دبیرخانه منطقه 9 جشنواره ملی ایثار، این انتخاب پس از سه مرحله ارزیابی و داوری در سطح منطقه و یک مرحله ارزیابی در سطح کشور صورت گرفته است.

این جشنواره با هدف معرفی و تجلیل از برترین‌های آموزشی و تحصیلی جامعه هدف طرح شاهد و ایجاد پویایی ، تحرک و افزایش انگیزه تحصیلی ، توسط بنیاد شهید و امور ایثارگران با همکاری وزرات آموزش و پرورش، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دانشگاه آزاد اسلامی و مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه برگزار میگردد.