کسب مقام اول و دوم مسابقات شطرنج بلیتز خراسان جنوبی توسط دانشجویان دانشگاه بیرجند

۱۸ مهر ۱۴۰۰ | ۰۹:۳۶ کد : ۱۴۷۵۰ اخبار ستادی

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، مسابقه شطرنج بلیتز قهرمانی استان خراسان جنوبی روز شنبه 16 مهر  1400 در محل دفتر هیأت شطرنج استان برگزار  و مهرنوش آرمند دانشجوی گروه آموزشی فلسفه و کلام دانشگاه و مرضیه ذابحی دانشجوی گروه آموزشی شیمی دانشگاه موفق به کسب مقام‌های اول و دوم مسابقات شطرنج بلیتز خراسان جنوبی شدند.
روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند کسب این موفقیت را خدمت مهرنوش آرمند و مرضیه ذابحی تبریک عرض می‌نماید و برایشان آررزوی موفقیت در تمام مراحل زندگی را دارد.