بازدید مدیر کل دفتر مشاوره، سلامت و سبک زندگی سازمان امور دانشجویان و مدیران حوزه معاونت دانشجویی از خوابگاه سرو

۲۶ آبان ۱۴۰۱ | ۱۳:۵۸ کد : ۲۱۱۱۰ اخبار دانشکده‌ها اخبار ستادی
در راستای تعامل و دریافت نقطه نظرات دانشجویان در مسائل حوزه سلامت روان، دکتر نعیمی، مدیر کل دفتر مشاوره، سلامت و سبک زندگی سازمان امور دانشجویان و دکتر غنائی، دبیر مراکز مشاوره منطقه ۹ کشور روز چهارشنبه ۲۵ آبان ماه به همراه دکتر موسوی، معاون دانشجویی، دکتر صمدیه، رئیس مرکز مشاوره و توانمندسازی، دکتر چهکندی، مدیر امور دانشجویی از مجموعه خوابگاهی سرو بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در این بازدید، دکتر نعیمی و دکتر غنائی به همراه مدیران حوزه معاونت دانشجویی از بخش‌های مختلف مجموعه خوابگاهی سرو از جمله دفتر مشاوره و مددکاری بازدید کردند. در ادامه تیم بازدید کننده به سرپرستی مدیر کل محترم دفتر مشاوره، سلامت و سبک زندگی با حضور در اتاق‌های برخی دانشجویان از جمله دانشجویان تحصیلات تکمیلی و دانشجویان کارشناسی به گفتگوی صمیمانه با این دانشجویان پرداختند. در این نشست‌ها، دکتر نعیمی با اشاره به اهمیت توجه به مسائل روان شناختی و ضرورت همکاری دانشجویان، به ویژه تشکل‌های مختلف دانشجویی با مرکز مشاوره و توانمندسازی، نقش پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی با مشارکت محوری دانشگاهیان را مورد تأکید قرار داد. در ادامه دانشجویان نیز ضمن تشکر از پیگیری و حضور پیوسته مسئولان دانشگاه در محیط‌های دانشجویی و دانشگاهی، پیشنهادات و نظرات خود را  مطرح کردند.