کسب مقام توسط تیم آمادگی جسمانی دانشگاه بیرجند در مسابقات آمادگی جسمانی بانوان کارکنان دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی

مسابقات آمادگی جسمانی کارکنان خانم دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی که با حضور 48 ورزشکار برگزار شد، تیم دانشگاه بیرجند توانست مقام اول این دوره از مسابقات را به نام خود کند.
در مسابقات آمادگی جسمانی دستگاه‌های اجرایی استان خراسان جنوبی تیم کارکنان خانم دانشگاه بیرجند با ترکیب دکتر شعله قلاسی‌مود، زهرا پارسا، زهرا انجیری، منیره تر کاونی و زهرا اخلاقی شرکت کرد.
در این رقابت‌ها شعله قلاسی‌مود در رده سنی 50 سال و بالاتر، زهرا پارسا در رده سنی 45 تا 49 سال و زهرا انجیری در رده سنی 40 تا 44 سال توانستند مقام اول  انفرادی در سه رده سنی این مسابقات را کسب نمایند.
این دوره از مسابقات روز چهارشنبه ۲۵  دی 1398 در سالن تعاون ،کار و رفاه اجتماعی بیرجند برگزار شد.
مربیگری تیم دانشگاه بیرجند در این مسابقات برعهده حمیده مرکی بود.