حضور دانشجویان برگزیده دانشگاه بیرجند در مرحله بیست و ششمین المپیاد غیر متمرکز علمی دانشجویی منطقه ۹ کشور

۰۳ مرداد ۱۴۰۰ | ۱۱:۵۰ کد : ۱۳۸۱۳ اخبار ستادی
۳۰ نفر از دانشجویان برگزیده دانشگاه بیرجند در مرحله بیست و ششمین المپیاد غیر متمرکز علمی دانشجویی منطقه۹ کشور حضور یافتند.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، مرحله  بیست و ششمین المپیاد غیر متمرکز علمی دانشجویی منطقه ۹ کشور شامل استان‌های خراسان رضوی، شمالی، جنوبی و سمنان، همزمان با سایر مناطق کشور روز جمعه اول مرداد ۱۴۰۰ در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.
۳۰ نفر از دانشجویان برگزیده دانشگاه بیرجند در 16 رشته در این المپیاد شرکت کردند.
شایان ذکر است؛ در هر رشته پنج دانشجوی برگزیده به مرحله کشوری راه پیدا خواهند کرد. ضمن اینکه نتایج اولیه آزمون ‌نیز تا پایان مرداد اعلام خواهد شد.

آخرین ویرایش۰۴ مرداد ۱۴۰۰