فراخوان پذیرش بدون آزمون (استعداد درخشان) مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری دانشگاه بیرجند برای سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۴(لغایت اول بهمن ماه تمدید شد)

۲۵ آذر ۱۴۰۲ | ۱۲:۳۷ کد : ۲۶۳۱۳ اطلاعیه ها اطلاعیه های مهم

بدین وسیله به اطلاع متقاضیان گرامی می‌رساند دانشگاه بیرجند در نظر دارد برای مقاطع تحصیلی کارشناسی ارشد و دکتری از بین دانشجویان استعداد درخشان و واجد شرایط مطابق با آیین نامه های پذیرش بدون آزمون (بارگذاری شده در سایت ثبت نام ) برای سال تحصیلی 1403-1404 اقدام به پذیرش دانشجو بدون شرکت در آزمون نماید. متقاضیان خارج از دانشگاه می توانند از تاریخ 1402/09/22لغایت 1402/11/01 جهت دریافت فراخوان پذیرش، رشته های مورد تقاضا و نیز ثبت نام به سایت www.dnjy.birjand.ac.ir/talent/auth/startpage  مراجعه و مدارک مورد نیاز را بارگذاری نمایند. دانشجویان دانشگاه بیرجند از طریق سامانه پویا با شناسه کاربری و رمز عبور خود وارد شده و از قسمت استعداد درخشان صفحه ثبت نام استعداد درخشان ثبت نام نمایند. در صورت بروز مشکل یا هرگونه سوال همه روزه در بازه ثبت نام از ساعت 12-13 با شماره تلفن 31023412-056 تماس حاصل فرمایند.

لیست رشته‌های دکتری

لیست رشته‌های کارشناسی ارشد