تمدید مهلت خرید از ششمین نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ساخت ایران

۰۹ تیر ۱۳۹۸ | ۰۷:۱۳ کد : ۳۹۰۲ اطلاعیه ها

باستحضار اعضای محترم هیات علمی دانشگاه می رساند بنابر اعلام دبیرخانه نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ساخت ایران، امکان دریافت پیش فاکتور و خرید تجهیزات آزمایشگاهی از ششمین نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ساخت ایران، تا زمان تکمیل سقف کلی یارانه نمایشگاه تمدید شده است. بر این اساس، اعضای هیات علمی متقاضی می توانند پس از ثبت نام در سایت نمایشگاه، نسبت به ثبت علاقه مندی و دریافت پیش فاکتور اقدام نمایند. بدیهی است پس از ثبت پیش فاکتور، تنها محصولاتی وارد پروسه خرید خواهند شد که ردیف تامین اعتبار خرید آنها مشخص و به حوزه مدیریت آزمایشگاه مرکزی اعلام شده باشد (بودجه تجهیزاتی دانشکده/گروه های آموزشی، پژوهانه، طرح های خارج دانشگاه، خرید شخصی و ...). در صورت داشتن هرگونه سوال، با کارشناس آزمایشگاه مرکزی (سرکار خانم قاسمی: داخلی 312) تماس حاصل فرمایید.

آدرس سایت نمایشگاه: http://iranlabexpo.ir