فراخوان پذیرش بدون آزمون در مقطع دکتری برای ۴ رشته

۲۶ فروردین ۱۴۰۳ | ۱۳:۴۶ کد : ۲۷۳۴۱ اطلاعیه اسلایدر
فراخوان پذیرش بدون آزمون در مقطع دکتری برای ۴ رشته

پذیرش بدون آزمون در مقطع دکتری برای 4 رشته مهندسی عمران – سازه ، علوم و مهندسی آب گرایش آبیاری و زهکشی، علوم زمین – پترولوژی، علوم و مهندسی باغبانی گرایش فیزیولوژی تولید و پس از برداشت گیاهان باغبانی

بدینوسیله به اطلاع متقاضیان پذیرش بدون آزمون در مقطع دکتری در رشته گرایش های مذکور می­رساند، افرادی که حائز شرایط پذیرش بدون آزمون بر اساس آیین نامه شماره 307862/2 مورخ17/10/1401و جداول دکتری(فایل های پیوست) می­باشند،حداکثر تا مورخ 15/2/1403به سایت dnjy.birjand.ac.ir/talent/auth/startpage مراجعه و فرایند ثبت نام خود را تکمیل نمایند. دانشجویان دانشگاه بیرجند با مراجعه به سامانه پویا با ورود نام کاربری و رمز عبور خود در قسمت آموزشی استعداد درخشان ثبت نام استعداد درخشان فرایند ثبت نام خود را تکمیل نمایند. در صورت بروز مشکل یا هرگونه سوالی از ساعت 12-13  با تلفن 31023412-056 تماس حاصل فرمایند.

آیین نامه دکتری(کلیک کنید)

جداول امتیاز دکتری(کلیک کنید)

رشته های دکتری(کلیک کنید)

آخرین ویرایش۲۸ فروردین ۱۴۰۳