بررسی کارنامه الکترونیکی سلامت جسم دانشجویان و انجام طرح احوالپرسی توسط اداره بهداشت و درمان

اداره بهداشت و درمان دانشگاه در راستای رسالت ارتقاء و حفظ سلامت دانشگاهیان، پیشگیری از بیماری‌ ها و ارائه راهکارهای حمایتی، از شروع نیمسال تحصیلی جدید (1401-1400) اقدام به بررسی کارنامه سلامت جسم دانشجویان (نوورود و دانشجویان شاغل  به تحصیل) نموده است.

از آنجاکه در دوره اپیدمی کرونا طبق دستورالعمل سازمان امور دانشجویان معاینات بالینی (حضوری )کارنامه سلامت جسم انجام نمی شود با دانشجویانی که سابقه ابتلا به کرونای خود یا یکی از اعضای خانواده را  اعلام نموده اند تماس تلفنی برقرار و ضمن احوالپرسی توصیه های لازم بهداشتی ارائه شده و بر ضرورت انجام دو نوبت واکسیناسیون تأکید می گردد.

شایان ذکر است تاکنون از 500 کارنامه بررسی شده با کلیه واجدین شرایط (بیش از 30 درصد شرکت کنندگان) تماس تلفنی برقرار شده است.

کلید واژه ها: اداره بهداشت و درمان