برگزاری کارگاه آموزشی " آشنایی با بیماری کرونا / راه های انتقال و پیشگیری"

اداره بهداشت و درمان با همکاری مرکز بهداشت شهرستان بیرجند، 7 اردیبهشت ماه 1401 به مناسبت هفته سلامت، کارگاه آموزشی ویژه همیاران بهداشت با عنوان " آشنایی با بیماری کرونا، راه­های انتقال و پیشگیری آن" بصورت حضوری در سالن کارگاه های اداره بهداشت و درمان برگزار نمود. در این کارگاه که با استقبال گروه دانشجویان بین الملل همیار بهداشت روبرو شد، دکتر عقیلی رئیس اداره بهداشت و درمان ضمن بیان تاریخچه ای مختصر از فعالیت های درمانگاه از بدو تاسیس تاکنون، خدمات اداره بهداشت و درمان را  تشریح و در مورد اساسنامه کانون همیاران بهداشت و حیطه فعالیت­ های این کانون توضیحاتی بیان داشت. در ادامه مهندس احمد یوسف مقدم کارشناس بیماری های واگیر مرکز بهداشت شهرستان بیرجند، در خصوص تاریخچه کرونا ویروس ها، کرونا ویروس 2019، راه­های انتقال، میزان مرگ و میر، روش ­های پیشگیری و درمان کرونا مطالبی را بیان نمود و به تازه های کرونا اشاره کرد. در پایان به سئوالات مطرح شده، پاسخ داده شد.