بازدید دانشجویان داوطلب عضویت در کانون همیاران از اداره بهداشت و درمان در قالب "طرح اندیشه سلامت"

در راستای اجرای "طرح اندیشه سلامت" و به منظور آشنایی دانشجویان با خدمات و واحدهای مختلف اداره بهداشت و درمان، دوشنبه 22 و سه شنبه 24 آبان گروهی از دانشجویان داوطلب عضویت در کانون همیاران بهداشت، از درمانگاه فرهیختگان دیدار کردند. در ادامه جلسه ای به منظور آشنایی این افراد با کانون همیاران برگزار گردید و دکتر عقیلی رئیس اداره بهداشت و درمان با بیان اینکه رویکرد درمانگاه فرهیختگان پیشگیری مقدم بر درمان با شعار "اندیشه ما، سلامت شما" می باشد، به معرفی کانون و شرح وظایف همیاران پرداخت و گفت: دانشجویان علاقمند به فعالیت در این کانون می توانند با بیان طرح ها و ایده های خود، گام مهمی را در پیشبرد اهداف این اداره بردارند. در پایان دانشجویان حاضر، آمادگی خود را برای فعالیت اعلام و در این کانون ثبت نام کردند.