همزمان با شروع سال تحصیلی جدید کلید خورد:

آغاز طرح پایش سلامت جسم دانشجویان نو ورود در اداره بهداشت و درمان

۲۶ مهر ۱۴۰۲ | ۱۳:۴۸ کد : ۲۵۴۵۲ اخبار
همزمان با شروع سال تحصیلی جدید طرح پایش سلامت جسم و انجام معاینات دانشجویان نوورود در درمانگاه فرهیختگان آغاز گردید.

طرح پایش سلامت جسم دانشجویان نوورود طبق روال هر سال همزمان با شروع سال تحصیلی جدید از 18 مهرماه در اداره بهداشت و درمان برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی آغاز گردید. در این طرح  دانشجویان پس از تکمیل کارنامه سلامت جسم در سامانه سجاد سازمان امور دانشجویان، طی برنامه زمانبندی اعلام شده جهت انجام معاینات و ویزیت توسط پزشک به درمانگاه فرهیختگان مراجعه می نمایند. معاینات طرح پایش سلامت جسم برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی نوورود تا 30 مهرماه 1402 ادامه دارد.

در مرحله بعدی، این طرح برای دانشجویان نوورود مقطع کارشناسی و کلیه دانشجویان ساکن خوابگاه ها نیز انجام خواهد شد که برنامه زمان بندی آن متعاقباً اعلام می گردد.

آخرین ویرایش۲۶ مهر ۱۴۰۲