به مناسبت روز جهانی غذا برگزار شد:

کارگاه «رژیم غذایی سالم و استاندارد (بایدها و نبایدهای تغذیه)»

۰۳ آبان ۱۴۰۲ | ۱۳:۲۰ کد : ۲۵۵۱۵ اخبار
تعداد بازدید:۱۸۶
کارگاه «رژیم غذایی سالم و استاندارد (بایدها و نبایدهای تغذیه)»به همت اداره بهداشت و درمان و با همکاری مدیریت برنامه، بودجه و تحول اداری، توسط سیده سمیه اصغری کارشناس ارشد تغذیه و رئیس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند برای کارکنان و دانشجویان دانشگاه برگزار شد.

در این کارگاه که با استقبال 184 نفر از کارکنان و دانشجویان سه شنبه ا2 آبان ماه 1402 در سامانه وبینار دانشگاه برگزار شد، اصغری  به بیان مباحثی در خصوص الگوی تغذیه سالم، معرفی مواد مغذی، اصلاح الگوی مصرف مواد غذایی ، باید و نبایدهای تغذیه ای در مورد روغن و چربی، شکر، نمک و ... پرداخت  و در ادامه مزایا و معایب انواع روش های پخت مواد غذایی را تشریح نمود.

آخرین ویرایش۰۳ آبان ۱۴۰۲