به مناسبت هفته ملی سلامت بانوان برگزار گردید:

کارگاه آموزشی «تدابیر طب ایرانی در سلامت بانوان»

۰۱ آذر ۱۴۰۲ | ۱۴:۴۶ کد : ۲۵۹۰۱ اخبار
کارگاه «تدابیر طب ایرانی در سلامت بانوان» به همت اداره بهداشت و درمان و با همکاری مدیریت برنامه، بودجه و تحول اداری، توسط فاطمه عسکری داروساز و متخصص طب سنتی و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند ویژه بانوان چهارشنبه ۱ آذر در سالن بشارت دانشگاه به صورت حضوری و مجازی برگزار شد.

به مناسبت هفته ملی سلامت بانون کارگاه  «تدابیر طب ایرانی در سلامت بانوان» با تدریس دکتر سیده فاطمه عسکری داروساز و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با همکاری اداره بهداشت و درمان و مدیریت برنامه، بودجه و تحول اداری و استقبال 45 نفر از بانوان دانشگاه چهارشنبه 1 آذر ماه 1402 در سالن بشارت دانشگاه به صورت مجازی و حضوری برگزار شد. عسکری در این کارگاه مباحثی در خصوص سبک زندگی سالم و راهکارها و تدابیر حفظ سلامتی بیان نمود و در پایان به سوالات شرکت کنندگان پاسخ داد.

آخرین ویرایش۰۴ آذر ۱۴۰۲