به مناسبت هفته اطلاع رسانی ایدز برگزار شد:

توانمند سازی همیاران بهداشت جهت اجرای طرح غربالگری ایدز در دانشگاه

اداره بهداشت و درمان با برگزاری کارگاه آموزشی «تربیت مربی HIV/ ایدز همراه با آموزش عملی نحوه انجام تست سریع ایدز»، نسبت به توانمند سازی همیاران بهداشت جهت انجام طرح غربالگری بیماری ایدز اقدام کرد.

کارگاه آموزشی «تربیت مربی HIV/ ایدز همراه با آموزش عملی نحوه انجام تست سریع ایدز»، با دعوت اداره بهداشت و درمان از  یوسف احمدی کارشناس HIV / ایدز مرکز مشاوره بیماری های رفتاری، برگزار گردید.در این کارگاه که با استقبال همیاران بهداشت همراه بود، احمدی به معرفی بیماری ایدز، عوامل ایجاد کننده بیماری، راه های انتقال و عدم انتقال و راه­ های درمان بیماری پرداخت و با اشاره به اینکه بیماری ایدز با تشخیص سریع، قابل کنترل و پیشگیری است، به آموزش عملی غربالگری این بیماری از طریق تست سریع و محرمانه ایدز پرداخت. در این کارگاه دانشجویان پس از آموزش، به تمرین عملی پرداختند. در پایان به شرکت کنندگان گواهی حضور اعطا گردید.

شایان ذکر است، اداره بهداشت و درمان در نظر دارد با همکاری همیاران بهداشت، طرح غربالگری یبماری ایدز را در سطح دانشگاه اجرایی نماید که زمان آن متعاقبا اعلام می­ گردد.